Just Like Me!

30.07
14:05

Just Like Me! is een comedy serie over vloggers, boordevol muziek, humor, vriendschap en plezier. Op 15 mei 2017 start het tweede seizoen van deze Nederlands-Belgische reeks, en is dan elke schooldag om 17u55 te zien op Disney Channel. In de nieuwe reeks worden twee Belgische talenten toegevoegd die gekend zijn van de serie ‘D5R’: Liandra Sadzo en Thijs Antonneau. Beiden vormen samen met Ridder van Kooten (Finn) het populaire kanaal ‘CoolTV’, dat het Birgit Swinnen (Zoë), Sander Hanna (Max), Femke Meines (Liz), Shalisa van der Laan (Nina) en Jefferson (Tommy) niet makkelijk zal maken!

Om het feest compleet te maken zal ‘CoolTV’ samen met de volledige cast van Just Like Me! aanwezig zijn op Suikerrock, en als klap op de vuurpijl zal er naast een knallend optreden ook tijd zijn voor een meet & greet met de acteurs! Tijdens het optreden zal je trouwens naast de gekende hits ook nummers horen uit het nieuwe album!

Niet te missen op de Suikerrock Family Day, zondag 30 juli, waar je naast Just Like Me! ook onder andere Kaatje, Laura Tesoro en Niels Destadsbader aan het werk kan zien!

 

http://nl.disney.be/just-like-me
Share