Milo Meskens

28.07
16:50

Isolde Lasoen noemt hem de Jeff Buckley van Deinze, een fijn compliment van een Belgische grootheid. Milo Meskens speelt zaterdag 28 juli op de 32ste editie van het zoetste festival.

Hij zette zichzelf meteen op de kaart met zijn debuutsingle 'Here with me', een nummer dat meteen opgepikt werd door alle radiozenders, inclusief Studio Brussel waar hij laureaat was van de Nieuwe Lichting 2015. 'New Beginning'  doet het zowaar nog straffer met 25 weken in de Ultratop en zelfs een nominatie voor Radio 2 Zomerhit. De streamingteller staat ondertussen boven twee miljoen!! 'Twenty One', een nummer dat hij uitbrengt op zijn 22ste verjaardag, wordt meteen tot Hotshot gebombardeerd en levert hem een MIA nominatie op voor ‘Hit van het Jaar’ en ‘Doorbraak’.

Fans van Ed Sheeran kunnen zich vinden in Meskens, in zijn stijl en vooral in zijn aanstekelijke muzikale mix van pop, folk en een beetje blues. Hij bracht onlangs zijn debuutalbum uit, lang geanticipeerd, en als de huidige single 'Stone Cold Liar' een indicatie mag zijn, is dit een debuut om naar uit te kijken. Eveneens uitkijken naar zaterdag 28 april, want dan komt Milo Meskens jullie lekker opwarmen voor Anouk en Alanis.