Tout Va Bien

29.07
16:50

In 2013 wonnen die van Tout Va Bien de Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Jan Wouter van Gestel begon nogal ingetogen muzikaal, maar al best prikkelend en met een uniek stemgeluid.

Remember ‘If you go away’, zijn onnavolgbare cover van Jaques Brel’s ‘Ne me quitte pas’. Debuut ‘Kepler star’ zorgde voor een drukke festivalzomer in 2015 met passages op Rock Werchter en Pukkelpop. Maar het mocht al snel heel wat dansbaarder, in die mate zelfs dat samen met Ozan Bozdag (electronica-wizard en sidekick van Max Colombie aka Oscar & The Wolf) en producer Tim Bran (London Grammar, Birdy, La Roux) recent ‘Goodbye’ uitgebracht werd met beklijvend en uiterst fijn materiaal.

‘Queen of Sheba’ en ‘Goodbye’ waren de eerste singles van Tout Va Bien nieuwe stijl. Van Gestel wil zich echter niet vastkleven aan één genre. De ontdekkingstocht zelf is immers erg boeiend, en hij heeft geen probleem de horizon nu en dan helemaal anders in te kleuren.

Het constante zoeken naar balans maakt dit project zeer intrigerend, een aanrader om live te komen uitchecken zaterdag 29 juli, op Suikerrock, binnen exact vier maanden. U moest al onderweg zijn!

http://toutvabienmusic.com/
Share