Anouk & White Lies

19.02.18

De Suikerrock zaterdag zag er al indrukwekkend met de aankondiging van Alanis Morissette en Goo Goo Dolls, vandaag doen we er een schepje (suiker) bovenop:

Van suiker krijg je een flinke energiestoot toch? Wel, onze volgende aankondiging weet alles van energieke performances. Anouk mag helemaal los op het Suikerrock podium deze zomer. De Nederlandse raast als een poltergeist over podia en stuurt om de paar minuten een wervelwindje de Tiense kasseien op. Maar het kan ook ingetogen, Anouk is puur sentiment met zestien albums op zak en een trits hits die u allemaal kan meezingen. Haar songs vergeet je niet, denk even aan 'R U Kiddin' Me', 'Nobody's wife', 'Girl', 'Lost' etc...

Geen podium in de Benelux dat ze niet kent, al zijn het de laatste jaren enkel nog de heel grote podia , en deze zomer dus dat van Suikerrock op zaterdag 28 juli! Diezelfde zaterdag gooien we nog een dijk van een band voor je voeten: De Britse White Lies. Het is een uitdaging om een mindere song van de band te ontdekken. Van debuut 'To lose my life' tot het recente 'Friends' vulden ze ieder album met alleen maar songparels. 'Farewell to the fairground' staat je zeker nog voor de geest. Hun grootste 'Bigger than us' stuurt zelfs nu nog golven van 'kiekenvel' door deze contreien.

Alanis Morissette, Anouk, White Lies en Goo Goo Dolls op zaterdag 28 juli, en Stan Van Samang en Gers Pardoel op zondag 29 juli: Suikerrock 2018 ziet er nu al indrukwekkend uit en er is nog ‘much more to come’!