VIP

Suikerrock staat in de festivalwereld gekend voor zijn uitstekende VIP-faciliteiten: de reeds gekende VIP-parking op wandelafstand van de VIP-ingang, de Suikerrock-lounge met een heerlijk buffet en het loungeterras in het groen. Daarnaast werd in 2015 het VIP-platform met bar en zicht op het hoofdpodium geopend. Een spectaculaire vernieuwing die door elke VIP-bezoeker enthousiast onthaald werd en het luxe-gevoel nog meer verhoogt. Dit jaar wordt de lat opnieuw hoger gelegd, wat het comfort van de VIP’s nog meer ten goede zal komen. 

 

 

LOCATIE

 

Als Suikerrock VIP hebt u toegang tot twee exclusieve ruimten: De Lounge en het VIP platform:

De Lounge bevindt zich in een stijlvolle alu-hal met uitgebreid terras, rechts van het hoofdpodium. U kan er in een loungy interieur comfortabel verpozen tijdens het festival. Het uitgebreide terras bevindt zich in een prachtige en gezellige omgeving, onder de bomen van het Heldensquare. Het walking dinner is in de alu-hal beschikbaar tussen 19u en 22u. U kan de Lounge en het festivalterrein betreden via een aparte VIP ingang.

Het verhoogde VIP platform bevindt zich pal op de Grote Markt ter hoogte van de kerk, en geeft een fantastisch uitzicht over het plein en het hoofdpodium. Er is ook een bar voorzien op dit VIP platform.

 

PRIJS

Een all-in VIP-pakket bevat op de gekozen festivaldag: 

 • Toegang tot Suikerrock (via een aparte VIP ingang)
 • Toegang tot de Suikerrock Lounge (rechts van het podium)
 • Toegang tot het VIP-platform (ter hoogte van de kerk)
 • Een heerlijk 3-gangen walking dinner in de Lounge Tent
 • VIP-toiletten in de Suikerrock Lounge
 • 10 consumpties aan de VIP-bars (25 jetons)
 • 1 VIP-parkeerplaats per 2 VIP-tickets

 

Tarief: €175 (excl BTW)

U kan ook pakketten van 25 extra consumptiejetons aanschaffen aan €25 (incl BTW). 

BESTELLEN

U kan uw VIP-pakketten bestellen:

   

  De prijzen op de ticketshop worden weergegeven btw inclusief. Na ontvangst van uw betaling worden de VIP tickets automatisch naar uw e-mailadres gestuurd. U dient ze dan alleen nog af te drukken en mee te brengen naar het festival. U ontvangt ook een factuur voor voldaan indien u uw bedrijfsgegevens hebt opgegeven.

  VIP-FOLDER

  Klik op de onderstaande afbeelding om een PDF versie van onze VIP-folder te downloaden.