Therapy?

30 jaar Therapy? op Suikerrock 2020!

26.02.20

Suikerrock voegt met een molenwiekende gitaaraanslag Therapy? toe aan het programma van vrijdag 31 juli, de Throwback dag met alleen bands uit de voorbije 33 jaar Suikerrock. Het Ierse rocktrio stond in 2006 op de Tiense planken.

Therapy? bestaat dit jaar exact dertig jaar en viert dat met het compilatiealbum ‘Greatest Hits (2020 versions)’ dat op 13 maart verschijnt. Geen doorsnee verzamelalbum, maar hun hits heropgenomen in de legendarische Abbey Road Studios met producer Chris Sheldon (Pixies, Radiohead, Foo Fighters…) en een bijdrage van James Dean Bradfield van Manic Street Preachers.

België heeft Therapy? steeds aan de borst gedrukt. Sinds 1994, het jaar van doorbraakalbum ‘Troublegum’ stonden ze al een indrukwekkende vijf!! keer op Rock Werchter, en scoorden ze culthits met ‘Die Laughin’, ‘Nowhere’, ‘Trigger inside’ en uiteraard met de cover ‘Diane’

Op vrijdag 31 juli komt Therapy? geen verjaardagskaarsjes uitblazen maar, hun reputatie indachtig, de hele verjaardagstaart aan gort slaan! Samen met White Lies en The Sisters of Mercy zorgen ze voor een gitzwarte rockdag!