2015

Suikerrock 2015

Feel the vibe, taste the sweetness! werd in 2015 de nieuwe baseline van Suikerrock. Vernieuwing was er op alle gebied: Een nieuwe look & feel die er fris, zomers en zoet uitziet, een foodtruck corner in de Nieuwstraat, kwaliteits food op de Grote Markt, een Sweets stand die overuren draaide, een upgrade van het DJ Stage op de Veemarkt, een Acoustic stage op vrijdag, Family tickets op zondag, Friends tickets op vrijdag ....

De belangrijkste wijziging was echter de inkleding van de Grote Markt: Met twee gigantische VIP decks links en rechts van het terrein werd een 'arena' gevoel gecreëerd dat zowel door artiesten als publiek erg gesmaakt werd. 

Op vrijdag gaf Anouk één van haar beste concerten van het jaar, Novastar en Starsailor bleken nog steeds klassebakken te zijn en Charlie Winston bewees waarom hij een ster is in Frankrijk. Dikke party op zaterdag met o.a. The Subs en Magnus, pakken rook en synths bij het legendarische The Sisters of Mercy en een prachtige slotshow (voor een uitverkochte Grote Markt!) van Oscar & The Wolf. Op zondag stonden er al vroeg files aan de ingangen: De Suikerrock Family Day was al even uitverkocht en geen enkel gezin wou de optredens van Kapitein Winokio en vooral K3 missen. Clouseau stond voor de 10de keer op Suikerrock, en speelde voor de 10de keer de markt plat. En dan moest het orgelpunt nog komen: Marco Borsato werd een prachtige climax van drie dagen vibes en sweetness!

Marco Borsato
Oscar & The Wolf
DJ Stage