VIP

Suikerrock beschikt over uitstekende VIP-faciliteiten:  VIP-parking op wandelafstand van de VIP-ingang, de Suikerrock-lounge met een heerlijk wandelbuffet en het loungeterras in het groen met luxe meubilair van Hartmann. Daarnaast is er ook het imposante VIP-platform met bar en spectaculair zicht op het hoofdpodium. Met een VIP ticket kan je Suikerrock in alle comfort en luxe beleven.

 

 

LOCATIE

  

Als Suikerrock VIP hebt u toegang tot twee exclusieve ruimten: De Lounge en het VIP platform:

De Lounge bevindt zich in een stijlvolle alu-hal met uitgebreid terras, rechts van het hoofdpodium. U kan er in een loungy interieur comfortabel verpozen tijdens het festival. Het uitgebreide terras bevindt zich in de prachtige en gezellige omgeving van het Heldensquare. Het walking dinner is in de alu-hal beschikbaar tussen 19u en 22u. U kan de Lounge en het festivalterrein betreden via een aparte VIP ingang.

Het verhoogde VIP platform bevindt zich pal op de Grote Markt ter hoogte van de kerk, en geeft een fantastisch uitzicht over het plein en het hoofdpodium. Er is ook een bar voorzien op dit VIP platform.

 

PRIJS

Een all-in VIP-pakket bevat op de gekozen festivaldag (donderdag niet beschikbaar): 

 • Toegang tot Suikerrock (via een aparte VIP ingang)
 • Toegang tot de Suikerrock Lounge (rechts van het podium)
 • Toegang tot het VIP-platform (ter hoogte van de kerk)
 • Een heerlijk 3-gangen walking dinner in de Lounge 
 • VIP-toiletten in de Suikerrock Lounge
 • 10 consumpties aan de VIP-bars (25 jetons)
 • 1 VIP-parkeerplaats per 2 VIP-tickets

 

Tarief: €195 (excl BTW)

U kan ook pakketten van 25 extra consumptiejetons aanschaffen aan €25 (incl BTW). 

BESTELLEN

U kan uw VIP-pakketten bestellen:

  De prijzen op de ticketshop worden weergegeven btw inclusief. Na ontvangst van uw betaling worden de VIP tickets automatisch naar uw e-mailadres gestuurd. U dient ze dan alleen nog af te drukken en mee te brengen naar het festival. U ontvangt ook een factuur voor voldaan indien u uw bedrijfsgegevens hebt opgegeven.

  VIP-FOLDER

  Klik op de onderstaande afbeelding om een PDF-versie van onze VIP-folder te downloaden.